top of page

Retriitit

Retriitti
IMG_20220303_163938.jpg

Retriiteillä pysähtymistä, elämyksiä, yhteisöllisyyttä ja omaa aikaa

Retriitit

KESÄN KUKOISTUS - hyvinvointiretriitti Rosavillassa 14.-16.6.2024.

Kutsun sinut ilolla mukaan tälle elämykselliselle kehoa, mieltä ja sielua hoitavalle retriitille. Pääset nauttimaan kesästä elinvoimaisessa ympäristössä ja saat keskittyä hyvinvointiisi unohtaen hetkeksi kaiken muun. Luvassa monipuolista palauttavaa ja piristävää ohjelmaa, ravitsevaa kasvisruokaa, yhdessäoloa ja omaa aikaa.

 

Miltä kuulostaa herätä valmiiseen aamiaiseen ja rauhoittavaan luontomaisemaan. Joogaaminen kauniilla keitaalla puiden ympäröimänä tai nurmikolla järven äärellä. Lisänä puhdistavat ja virkistävät hengitysharjoitukset, rauhoittavat meditaatiot sekä rentouttavat äänimaljasoinnut. Entäs elvyttävä sauna hellivine hoitoineen ja raikkaassa järvivedessä uiskentelu. Sekä voimauttava seremonia ja vapauttava tanssi valoisan kesäillan ja nuotion hehkussa.

Rosavilla on ainutlaatuinen perhetilan pitämä hyvinvointi- ja tapahtumakeskus, rauhan tyyssija ja kätketty helmi, joka sijaitsee maaseudulla Karhulanjärven rannalla. Taianomaisen kauniit tilat, ympäröivä luonto, kukkaniityt ja puutarhat tekevät paikasta lumoavan. Tila toimii ekologisuus ja luonnonmukaisuus edellä.

 

Rauhaa, luontoa ja sielunruokaa - kuuluu niihin sanontaan. Tutustu paikkaan lisää www.rosavilla.fi. Paikan osoite on Teräväniementie 24, 45100 Kouvola (Valkeala).

AIKATAULU JA OHJELMA

Perjantai

Saapuminen klo 16

Aloitus ja lempeä joogaharjoitus

Illallinen ja tutustumista tiloihin

Äänimaljarentoutus ja untenmaille

Lauantai

Energisoiva aamujoogaharjoitus

Aamiainen+omaa aikaa

Hengitysmatka työpaja

Lounas+omaa aikaa

Hemmotteleva jalkakylpy ja päähieronta

Peseytymistä ja uintia rantasaunalla

Ravitseva illallinen

Voimauttava seremonia, tanssia ja taikoja

Sunnuntai

Puhdistava chakrajooga ja meditaatio

Aamiainen/brunssi+omaa aikaa

Loppupiiri ja kotiinlähtö klo 13 

MAJOITUS JA MITÄ MUKAAN

Majoittuminen yhden hengen tai kahden hengen huoneissa. On elämys ja kokemus yöpyä siististi laitetuissa ja kunnostetuissa vanhanajan nukkuma-aitoissa tai vanhan navetan huoneissa.

 

Henkilökohtaisten tavaroiden lisäksi tarvitset oman pyyhkeen, uimapuvun, vesipullon, vihkon ja kynän jos herää ajatuksia kirjoitettavaksi sekä säähän ja ohjelmaan sopivat rennot vaatteet. Paikalta löytyy välineet joogaa ja rentoutumista varten(matot, viiltit, bolsterit yms). Halutessasi voit ottaa myös omat joogavälineet ja varulta omaa pientä välipalaa nälän sattuessa ruokailujen välissä.

RUOKAILU

Tarjolla on herkullista lähi- ja kasvisruokaa kesäisillä yrteillä höystettynä, joka varmasti ravitsee ja puhdistaa kehoa sielua myöten. Perjantaina illallinen, lauantaina aamiainen, lounas ja illallinen, sunnuntaina runsaampi aamiainen. Ruokiin sisältyy kahvit ja teet. Ruoka on myös gluteenitonta sekä laktoositonta jotta se sopii mahdollisimman monelle. Ilmoita muut ruokarajoitteesi ilmoittautumisen yhteydessä.

RETRIITIN HINTA

 

Ennakkovaraajille hinta on 365e 14.4 asti. Sen jälkeen hinta on 395e. Varausmaksu on 65 euroa ja loppulasku lähetetään 1kk ennen retriittiä. Retriitti on täysihoidolla eli sisältäen yöpymisen, joogavälineet, ohjelman ja kaikki ruoat.

Peruutusehdot: Mikäli tapahtuma järjestäjien toimesta peruuntuu maksu palautetaan kokonaisuudessaan. Mikäli osallistujan peruutus tulee 14 vuorokautta ennen retriittiä hyvitetään 50% hinnasta. Mikäli peruutus tulee alle 14 vuorokautta ennen tapahtumaa maksua ei palauteta ellei tilalle saada toista henkilöä. Tarkista oma matkavakuutus sairastumistapauksissa.

Järjestäjänä ja vetäjänä tällä retriitillä on kokenut retriiteillä kävijä ja myös omia retriittejä pitänyt hyvinvointiyrittäjä Krista Kallioinen (joogaopettaja, hengitysvalmentaja, sairaanhoitaja).

Jos kiinnostuit laita minulle pikimmiten viestiä ja lähde kokemaan tämä Kesän kukoistus ja Rosavillan lumo kaikilla aisteilla. Aiempaa kokemusta joogasta et tarvitse, vain avoimen mielen ja oman itsesi. Olet sydämellisesti tervetullut yksin tai läheisen kanssa.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT

kristalhealing22@gmail.com

bottom of page