top of page

Minun Tarinani

Miten elämä johdatti minut hyvinvoinnin ja henkisyyden äärelle?

Minua voi seurata somekanavillani
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Lapsena minulla ei ollut kunnollista haaveammattia, mutta lopulta halu auttaa ihmisiä voimaan paremmin ohjasi opiskelemaan lähihoitajaksi ja sairaanhoitajaksi sekä työskentelemään hoitoalalla. Kuitenkin lääketieteen rinnalla olen ollut kiinnostunut holistisesta hyvinvoinnista ja terveyden edistämisestä luonnonmukaisemmin, täydentävistä hoitomuodoista sekä henkisistä ulottuvuuksista. Minulle on ollut luontaista pohtia ratkaisuja terveydellisiin haasteisiin ja olen ollut utelias tutkimaan vaihtoehtoja myös länsimaisen lääketieteen ulkopuolelta. Olen halunnut ymmärtää enemmän sairauksien juurisyistä ja kuinka tukea kehon luonnollista paranemisprosessia. Esimerkiksi jo lähihoitajaopinnoissa tein lopputyön vaihtoehtoisista hoidoista ja opintojen ohessa suoritin reikihoidon peruskurssin tukemaan kuormittavaa elämäntilannettani.

 

Eli kuten meillä kaikilla, on minunkin polullani ollut kaikenlaisia haasteita elämän eri osa-alueissa. Luonteelleni ominainen positiivinen elämänasenne ja luottamus johonkin suurempaan voimaan on aina kannatellut vaikeissa hetkissä. On kuitenkin omissa käsissämme lähdemmekö käsittelemään haastavia asioita, otammeko apua vastaan ja teemmekö töitä muutoksen eteen. Itselleni suurin pysähdys ja aikaa näiden asioiden käsittelylle tuli valmistuttuani sairaanhoitajaksi. Alkoi syvempi sisäinen työ ja pohdinta kuka minä olen, millaista elämää haluan elää ja mitä voin tehdä voidakseni kokonaisvaltaisesti paremmin. Itsetutkiskelun ohella kävin eri kursseja ja luin kirjallisuutta hyvinvointiin ja henkisyyteen liittyen.

 

Jo aikaisemmin ajauduin joogaharrastuksen pariin ja huomasin kuinka merkittävä rooli sillä oli hyvinvointini lisääntymiseen. Lisäksi energiahoidot, meditaatiot, tietoisuustaidot, tunnetyöskentely ja muut erilaiset keholliset- ja mielen harjoitteet olivat isossa osassa eheytymisen prosessiani. Pikkuhiljaa alkoi myös polkuni, intohimoni ja syvempi elämän merkitys selkenemään. Ensimmäinen iso askel tähän oli lähteä opiskelemaan joogaopettajaksi. Rakastin kehollista liikettä, hyvää oloa ja mielenrauhaa mitä joogatunneilla sain. Tahdoin ymmärtää joogan hoitavaa vaikutusta ja filosofiaa enemmän.

 

Seuraava iso askel oli ajatus yritystoiminnasta. Joogaopintojen aikana vähensin kuormittavaa hoitotyötä ja jäin myös kokonaan pois joksikin aikaa. Tiesin etten hoitajan työssä voisi toteuttaa osaamistani koko potentiaalilla ja halusin olla enemmän terveyden edistämisen parissa kuin hektisessä sairaalamaailmassa. Joten tässä sitä nyt ollaan, pikkuhiljaa edeten ja koko ajan selkeyttäen ja kehittäen toimintaani. Sisimmässä kuitenkin vahva tunne, että suunta on oikea lähemmäs sieluni kutsumusta tässä elämässä.

Tutustu palveluihini ja ota rohkeasti yhteyttä jos voin olla avuksesi.

Ilolla, valolla ja rakkaudella Krista

Koulutukseni

2023

Hengitysvalmentaja, Breathing Unlimited 100h, Manaste

2023

Ayurvedan peruskurssi

2022

Joogaopettajakoulutus RYT 200, Ananda Seva

2022

NLP practioner

2017

Sairaanhoitajan tutkinto AMK

2013

Reikihoidon peruskurssi

2013

Sosiaali ja terveysalan perustutkinto, Lähihoitaja

bottom of page